INTERNATIONAAL
Omdat Niek zijn shows ook in het Engels en Duits kan verzorgen is hij bij uitstek geschikt voor internationale gezelschappen.
EVENEMENTEN
UNIEK SPEKTAKEL
Of u nou een spectaculaire opening of afsluitende act voor een bijeenkomst, seminar, feest of congres wilt, een pand wilt (her) openen, een nieuw product presenteren, een Award uitreiken of mensen in het zonnetje zetten. Niek maakt een bijzondere show. Speciaal voor u. Op elk evenement. Op iedere locatie. Voor grote en kleine groepen. Jarenlange ervaring heeft Niek geleerd dat geen enkel event gelijk is. Daarom maakt Niek zijn shows op maat. Afhankelijk van het gezelschap, het doel van de voorstelling en het thema past hij zijn shows moeiteloos aan. Dankzij zijn improvisatietalent en soepele manier van presenteren, wordt iedere show maatwerk, heel persoonlijk en overal inzetbaar. De lengte van de show wordt in overleg bepaald. Alle voorstellingen zijn ook nog eens inclusief surround geluid, licht en natuurlijk Niek’s eigen technische crew.
PERSOONLIJK CONTACT
De shows van Niek Boes worden keer op keer met de grootste zorg aangepast op uw evenement, doelgroep, bedrijf en thema. Daarom wil hij van tevoren graag met u om tafel om uw organisatie en uw publiek te leren kennen. Zo kan hij zich het beste inleven en dus de allerbeste show neerzetten. Benieuwd wat voor creatieve invulling Niek aan uw evenement kan geven? Waarom vraagt u geen vrijblijvend gesprek aan?
ZAKELIJKE EVENEMENTEN
CONGRES, SEMINAR, AWARD UITREIKING OF ONDERNEMERSBIJEENKOMST?
Niek zorgt ervoor dat uw gasten zich deze dag nog lang zullen heugen. Met een speciale voorstelling op maat, passend bij het thema en de doelgroep. Niek weet op spectaculaire wijze de dag te beginnen, af te sluiten of er als een frisse wind even tussendoor te komen. Een leuk en opzienbarend intermezzo op een serieuze dag.
OPENING
Een nieuw pand? Een nieuwe naam? De eerste paal? Hier kunt u prima een
lintje voor laten doorknippen. Een confettibom over uw gasten uitstrooien
kan ook. Maar wilt u van uw opening nu eens een echt spektakel maken?
Vraag Niek hoe hij dat zou doen. Hij bedenkt een openingshandeling die een
onvergetelijke indruk achterlaat. Natuurlijk helemaal passend bij uw situatie.
BEDRIJFSFEEST OF JUBILEUM
Een onvergetelijke show tijdens uw feest of jubileum? Niek Boes zorgt er op onnavolgbare wijze voor dat uw gasten zich uw feest zullen blijven herinneren. Zijn shows zijn niet alleen altijd aangepast aan uw bedrijf, de doelgroep en de locatie, maar ook aan een eventueel thema.
PRODUCTPRESENTATIE
Niek Boes kan als geen ander uw product op uNieke wijze presenteren. En nog ludiek ook. Want met Niek in de buurt is werkelijk alles mogelijk. Of het nu gaat om de introductie van een auto of een nieuwe verzekeringspolis, uw product blijft gegarandeerd hangen.

FacebookInstagramlinked-in-logoyoutube